Jumat, 07 September 2012

Sang Kwan Kon Pui

Sang Kwan Kon Pui (Bayumasan musik dablongan)
Ciptaan : Fadjar P.
Vokal : Fadjar Sopsan
Produki : NN

Sang kwan mung se cwi lan
Sangu bakwan mung secewil pisan
Kwan an mung an ti nang an
Bakwan anu mung mungan tiba nang ndalan

Nyong lu kwan ne kon pui
Nyong njaluk bakwane kok ditempuhi
Ni ing kow, eng koh lah mei
Ning kowe deneng koh malah ngomehi

Haiya, kau si na bok seng tah melehi
Kon nempuhi malah ngomehi
Limang bakwan semua mung selawean
Sia lan inyong lagi sia lan

 reff : mba lek nang : sang kwan mung…

0 comments:

Poskan Komentar

 
Copyright 2015 blank..!!